actueel

Sofie en de olifanten voorplat rgb

De Sofie serie van Edward van de Vendel is compleet! Deel 6 ligt binnenkort in de winkel.

De boeken van Sofie

Lang geen nieuw werk geplaatst, daarom nu een paar omslagen van de grote stapel boeken. Sara Gruen en Ian Overton zijn aanpassingen van de originele omslagen. De Homesman maakt gebruik van het beeld van de film die naar aanleiding van het boek gemaakt is.

boekomslagen

Voor de educatieve uitgeverij Noordhoff deed ik de restyling van de omslagen voor
Plein M, een methode voor het vak Mens en Maatschappij voor het VMBO.

Plein M Cover 2 LBK leerwerkboek A 300 dpi rgb

Plein M

 

Voor Noordhoff Health deed ik de beeldredactie van een groot aantal van de omslagen voor de titels in de serie NU Zorg, een serie boeken voor het MBO verpleging en verzorging.

NU Zorg covers

 

 

Binnenkort in de boekhandel: Pepijn Vloemans, Survivalgids voor het consumptieparadijs.

‘Vroeger was de mens zondig omdat hij uit het paradijs verdreven was; vandaag voelen we onbehagen omdat we in een consumptieparadijs geboren zijn.’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 22 mei was de online lancering van het INHOPE Annual Report 2012. INHOPE is een internationale, overkoepelende organisatie van alle meldpunten sexueel kindermisbruik online.

Dit jaarverslag, dat ook in druk verschijnt, staat als interactieve pdf online. Als je klikt op het logo van een van de leden, kom je direct op de webpagina van de betreffende organisatie. Joris Fiselier maakte de interactieve pdf en tekende de infographics. Ik deed de vormgeving in opdracht van Inspiring Data.

 

 

Wonder, over een jongen met een ernstige gezichtsafwijking, nu al in tweede druk.

 

25 januari verscheen Waarom ik geen strenge moeder ben (terwijl ik dat wel zou willen zijn) van Iris Pronk. Op het omslag het idool van ouders die zelf opgroeiden in de jaren zeventig: een

Pipi Langkous meisje. Als je bent opgegroeid met dit kind dat zich lekker van niemand iets aantrok, is het niet zo verwonderlijk dat je tot een generatie ouders behoort die wat  minder consequent en streng zijn…

Op Trouw online:
Het grote opvoed onderzoek.
Veel aandacht voor dit boek dus!

 

 

Diepe wonden van Nele Neuhaus is uit. Ook van Sneeuwitje moet sterven, genomineerd voor een Crimezone Award, maakte ik het nieuwe omslag.